Blog przeniesiony z
www.stokolorowkuchni.blox.pl
Kategorie
(Przenieś do…)
Babki
Boże Narodzenie
Brownies
Bułki
Ciasteczka i gofry
Ciasta biszkoptowe
Ciasta kruche
Ciasta z kremem
Ciasta ucierane
Chleby na drożdżach
Chleby na zakwasie
Curry, Gulasze ...
Dania główne
Dania bezmięsne
Desery
Drinki
Drożdżowe
Granole
Keksy
Nalewki i likiery
Napoje
Muffiny
Owsianki / jaglanki
Pasty do chleba
Pasztety / Wędliny
Pączki / Donuty / Faworki
Pierniki i pierniczki
Pizze i zapiekanki
Przetwory
Serniki
Sałatki
Smoothies / Koktajle
Surówki, jarzynki
Śniadania
Tarty
Tarty wytrawne
Torty
Wielkanoc
Zupy
Dieta biegacza
▼
5.11.2019
Pasta pieczarkowo- słonecznikowa
Wygląda jak pasztet, prawda? W smaku, według mnie, o niebo lepsza. A wykonanie błyskawiczne, w przeciwieństwie do pasztetu. Robię ją już pewnie od roku albo dwóch. Zazwyczaj jesienią albo zimą.
‹
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer