tag:blogger.com,1999:blog-1896870226272305568.post8948965704082037867..comments2023-11-06T21:51:14.924+01:00Comments on sto kolorów kuchni: Pieczone żeberkakabamaiga@gmail.comhttp://www.blogger.com/profile/05678778031484959452noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-1896870226272305568.post-40084689422051827892017-01-21T10:19:47.040+01:002017-01-21T10:19:47.040+01:00Koleżanka pisała mi jakiś czas temu o tym przepisi...Koleżanka pisała mi jakiś czas temu o tym przepisie i bardzo go zachwalała .... muszę w końcu zrobić i ja:):)jola szyndlarewiczhttps://www.blogger.com/profile/05913020197051162904noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1896870226272305568.post-13662001950623267132017-01-20T10:49:41.730+01:002017-01-20T10:49:41.730+01:00... wierzę, że są pyszne........................
....... wierzę, że są pyszne........................<br />... wierzę, że są soczyste..................... hihihi...naprawdę...świetne zdjęcie...widać TO!!...<br />... w "fajnej" marynacie "moczone".......<br />... do miękkości upieczone..................<br />... rewelacyjnie zrumienione................<br />... wyglądają tak apetycznie................<br />... że ma się ochotę Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1896870226272305568.post-59896773379795898582017-01-20T09:37:38.194+01:002017-01-20T09:37:38.194+01:00ale mi smaku zrobiłas na żeberkaale mi smaku zrobiłas na żeberkaIzaahttps://www.blogger.com/profile/11455685679828651082noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1896870226272305568.post-47159585503210791792017-01-19T11:29:55.254+01:002017-01-19T11:29:55.254+01:00Mój mąż uwielbia takie mięsko :-)Mój mąż uwielbia takie mięsko :-)Kulinarna Maniusiahttps://www.blogger.com/profile/03892219445987529516noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1896870226272305568.post-1954139329196514402017-01-18T13:45:17.371+01:002017-01-18T13:45:17.371+01:00Ja żeberka lubię bardzo, szczególnie pieczone. Te ...Ja żeberka lubię bardzo, szczególnie pieczone. Te mi przypominają jedne, które robiłam z keczupem i sosem hoisin, słodko-orientalne, pycha :-)Beata, Magazyn Kuchennyhttp://www.magazynkuchenny.comnoreply@blogger.com