tag:blogger.com,1999:blog-1896870226272305568.post4725950958449861906..comments2023-11-06T21:51:14.924+01:00Comments on sto kolorów kuchni: Pasta z soczewicykabamaiga@gmail.comhttp://www.blogger.com/profile/05678778031484959452noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-1896870226272305568.post-36253663262339312952018-02-20T19:57:40.448+01:002018-02-20T19:57:40.448+01:00lubię takie rózne smarowidła do kanapek, fajnie ta...lubię takie rózne smarowidła do kanapek, fajnie ta pasta wyglądaIzaahttps://www.blogger.com/profile/11455685679828651082noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1896870226272305568.post-73676342866189796732018-02-20T15:36:22.597+01:002018-02-20T15:36:22.597+01:00Ptasiu ja nie odsączam zbyt idealnie. Zresztą ta r...Ptasiu ja nie odsączam zbyt idealnie. Zresztą ta robiona z zapuszkowanej, bo zostałam obdarowana kilkoma puszkami soczewicy i nie wiedziałam co z nią zrobić. A jak nabieram z puszki, to zawsze trochę płynu się dostanie kabamaiga@gmail.comhttps://www.blogger.com/profile/05678778031484959452noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1896870226272305568.post-25960292617000688892018-02-20T14:46:50.933+01:002018-02-20T14:46:50.933+01:00Zainspirowałaś mnie, bo już od kilku dni myślałam ...Zainspirowałaś mnie, bo już od kilku dni myślałam o paście ze strączkowych, bo dawno nie robiłam - i poszłam nastawić groch (miałam więcej niż soczewicy). Tylko nie wychodzi Ci za sucha bez wody/oleju (wiem, że w pomi trochę jest, ale stosunkowo mało)? Zawsze mam poczucie, że w lodówce wysycha i jak ostatnio dodałam tylko odrobinę oliwy do miksowania, miałam blok soczewicowy :Dptasiahttps://www.blogger.com/profile/00666019708324008621noreply@blogger.com