Składniki:
- bułki do burgerów (np te)
 - pulled pork (przepis)
 - surówka z czerwonej kapusty (np. taka)
 - ogórek konserwowy
 
sos:
- 1 łyżka majonezu
 - 1 łyżka musztardy
 - 1 łyżeczka miodu
 - sól, pieprz
 - 1 łyżeczka soku z cytryny
 
Wykonanie:
Przygotować
 sos. W miseczce wymieszać majonez, musztardę i miód.  Dodać sól, pieprz
 i sok z cytryny/ i dokładnie wymieszać.  Bułki podgrzać (moje były 
gorące wyjęte z piekarnika).  Przekroić na pół.  Na bułki wkładać 
wieprzowinę, surówkę i ogórka.  Polać sosem.  Podawać od razu.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Uwaga: tylko uczestnik tego bloga może przesyłać komentarze.