Zrobić, zrobiłam. Wypić, wypiłam. Być może spodziewałam się czegoś więcej, w końcu to Ainsley. Czy mi smakowało? Raczej tak. Czy zrobię jeszcze raz? Raczej nie (zrobiłam ;). Chyba jednak wolę zimnego arbuza a potem jogurt. Przynajmniej nie trzeba wydłubywać tyle pestek (plucie jest znacznie wygodniejsze :)
Składniki:
- ½ kg arbuza, bez pestek, pokrojonego w kostki
- 8 kostek lodu
- 150 g jogurtu naturalnego
Wykonanie:
Używając sokowirówki wycisnąć sok z arbuza. Kostki lodu wrzucić do dzbanka i wymieszać z jogurtem. Wlać sok z arbuza, dobrze wymieszać. Nalać do szklanek i pić natychmiast.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Uwaga: tylko uczestnik tego bloga może przesyłać komentarze.